el molino de la Laguna
Door: Henk
Blijf op de hoogte en volg Henk
26 Mei 2024 | Spanje, El Horcajo
26 mei 2024
Uit la Roda vertrokken na een ontbijt met dikke plakken cake en veel zoetigheid.
Desayuno heet dat. Koffie natuurlijk ook. We kwamen andere fietsers tegen die richting Girona gaan. Vrij snel lukte het om weer bij het irrigatie kanaal te komen via een gravelpad.
In Barrax even gevraagd naar een Consum en warempel de man fietste voor ons uit want moest ook naar de super. Steeds vroeg hij hoe laat het was. 10 uur ging het open.
Beetje fruit, stokbrood, kaasje, worst en water ingeslagen. Voor bij de koffie straks heerlijke koeken. De via Verde de la Siërra de Alcaraz is een oude spoorlijn. Via een stijgend gravelpad gaan we van 800 naar 1000 meter. Het stijgt heel rustig in 1-2-3 %
We komen aan in el Robledo. Comida in bar Nuevo. Twee biertjes, twee grote flessen water en een menu del dia. €36.
Nog 6 km een beetje op en af tot onze molen, waar we nu de route voor morgen uitvinden.
26 Mei 2024 - 20:05
Ellen :
Oh wat heerlijk!!! Geniet !!!!
26 Mei 2024 - 20:05
Nico:
[e-1f4aa]
27 Mei 2024 - 23:17
Mikey:
Gaat lekker dus. Super leuk om te lezen. Genieten!!!